facebook tracking
Avdelning

Walley

Connect

 

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst – oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Därför vill Walley ge handlare en lösning som rymmer alla de bästa betalsätten. Oavsett om kunderna handlar online eller i butik, ska de alltid ha samma möjlighet att betala precis hur, och när, de vill. På en gång, lite senare eller lite i taget? Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar – och försäljningar.

Samtidigt är vi mer än en leverantör av betallösningar. Vi vet att betalningar kan innebära både ett hinder och en möjlighet för företag att växa. Därför arbetar vi alltid nära varje enskild handlare för att lösa problem, dela insikter och hjälpa dem att lyckas. Walley skapar ett ekosystem av upplevelser för handlare, partners och slutkunder, som syftar till att göra relationer starkare och skapa optimala kundresor.

Walley erbjuder lösningar för stora handlare och partners i Norden, även med verksamhet i andra länder och inom en bredd av branscher. Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner.

Tillsammans är vi Collector Bank

Livet på Collector Bank skiljer sig på många sätt från andra banker. Här jobbar IT-utvecklare, ekonomer, jurister och designers sida vid sida, i en föränderlig miljö med en stark framåtanda, där teamkänsla och utbytet mellan kollegor är viktigt. 

Vi drivs av våra värdeord Engagemang, Entreprenörskap och Etik. Det speglar allt vi gör, både hur vi bemöter varandra, hjälper varandra och hur vi bemöter våra kunder och leverantörer. Vi har ett modernt ledarskap och jobbar aktivt med självledarskap. Hos oss finns massor med energi!

Du som har ett stort eget driv och förmågan att tackla förändring trivs förmodligen allra bäst här hos oss. I ett hus fullt av många olika kompetenser och personligheter står världen nämligen aldrig stilla. Det gör också att vi som jobbar här har stora möjligheter att påverka, utvecklas och lära av varandra. 

Lilla Bommens Torg 11
411 04 Göteborg Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida

Helsingfors

Porkkalankatu 20
00180 Helsingfors Vägbeskrivning info@collectorbank.fi 09 3158 9900 Se sida

Stockholm

Birger Jarlsgatan 12
114 34 Stockholm Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida

Jobbar du redan på Collector Bank?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@collectorbank.se