facebook tracking

”Jag stormtrivs för att jag känner mig så hemma här”

Möt Ellen Forser, teamchef på Financial Administration som gjort en raketkarriär på Collector och brinner för effektivisering och att utvecklas.

 

Hej Ellen, vem är du?

Jag heter Ellen Forser och är teamchef på Financial Administration. Det är en funktion som är en del av samtliga av Collectors produktområden och där vi hanterar finansiella flöden och frågor. Alla processer som rör in- och utbetalningar, helt enkelt. Mitt uppdrag är att se till att rutiner och processer fungerar som de ska, men också förbättra effektivitet, skalbarhet och undersöka olika förbättringsområden. Dessutom har jag personalansvar för 19 personer inom fem olika produktområden.

 

Berätta om din resa på Collector!

Jag började som handläggare för fem och ett halvt år sedan. Efter två år blev jag teamchef för första gången och nu är jag inne på mitt tredje team. Min resa på Collector har verkligen varit utvecklande. Gillar man att ta eget ansvar och är förändringsbenägen så finns det mycket att hämta här – visar du framfötterna och tar för dig så kommer du nå dit du vill.   

 

Vad är det roligaste med just din roll?

Att dagligen arbeta tillsammans med alla duktiga kollegor, men också att kunna påverka och se hur idéer leder till utveckling och förbättring. Det är en miljö där jag kan komma med mycket input och få gehör för det!

 

Och vad är det mest utmanande?

Personalansvaret. Alla är olika och har olika sätt att jobba och tänka. Så att möta alla behov och få mina medarbetare att trivas och utvecklas i den mån de själva vill kan vara klurigt. Men det är också roligt förstås!

 

Vad är det bästa med att jobba på Collector?

Jag stormtrivs för att jag känner mig så hemma här. Jag har fått möjligheten att skapa ett brett kontaktnät där jag kan bolla nya idéer och utvecklas. Jag tycker verkligen våra värdeord, engagemang, entreprenörskap och etik genomsyrar bolaget, vilket känns bra.

 

Och slutligen, vem trivs här? 

 Det beror såklart på vilken roll du har. Men jag tror att en positiv person med bra inställning och förståelse för business trivs här. Om du har ett driv, en ödmjukhet och är en förändringsbenägen person så finns det stora möjligheter här! 

 

 

Tillsammans är vi Collector Bank

Livet på Collector Bank skiljer sig på många sätt från andra banker. Här jobbar IT-utvecklare, ekonomer, jurister och designers sida vid sida, i en föränderlig miljö med en stark framåtanda, där teamkänsla och utbytet mellan kollegor är viktigt. 

Vi drivs av våra värdeord Engagemang, Entreprenörskap och Etik. Det speglar allt vi gör, både hur vi bemöter varandra, hjälper varandra och hur vi bemöter våra kunder och leverantörer. Vi har ett modernt ledarskap och jobbar aktivt med självledarskap. Hos oss finns massor med energi!

Du som har ett stort eget driv och förmågan att tackla förändring trivs förmodligen allra bäst här hos oss. I ett hus fullt av många olika kompetenser och personligheter står världen nämligen aldrig stilla. Det gör också att vi som jobbar här har stora möjligheter att påverka, utvecklas och lära av varandra. 

Vill du bli en av oss?

Vi letar ständigt efter nya talanger!

Är du intresserad av att bli en i vårt energirika team på Collector? Varmt välkommen att skicka in en ansökan innehållande CV, en kort presentation om dig själv samt beskriv varför just du skulle vilja jobba med oss!

Alla jobb

Lilla Bommens Torg 11
411 04 Göteborg Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida

Helsingfors

Porkkalankatu 20
00180 Helsingfors Vägbeskrivning info@collectorbank.fi 09 3158 9900 Se sida

Stockholm

Birger Jarlsgatan 12
114 34 Stockholm Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida