facebook tracking

Vi på Collector Bank

Möt några av oss som jobbar här.

”Jag stormtrivs för att jag känner mig så hemma här”

Möt Ellen Forser, teamchef på Financial Adminsitration, som gjort en raketkarriär på Collector och brinner för effektivisering och att utvecklas.

Läs hela intervjun med Ellen

"Här finns innovation, autonomi och många intressanta projekt att ta sig an."

För att optimera kundresan och få bankens processer mer informations- och datadrivna krävs rätt kompetens. Jessica Menzies från Minnesota är Collectors nya digitala analytiker, vi haffade henne för en snabb pratstund. 

Läs hela intervjun med Jess

”Jag fick en uppenbarelse om att jag faktiskt kunde tjäna pengar på min hobby”

Säg hej till Carl Braunstein, Team leader och systemutvecklare på Solutions som skolade om sig själv och tycker om när det svänger. 

Läs hela intervjun med Carl

Tillsammans är vi Collector Bank

Livet på Collector Bank skiljer sig på många sätt från andra banker. Här jobbar IT-utvecklare, ekonomer, jurister och designers sida vid sida, i en föränderlig miljö med en stark framåtanda, där teamkänsla och utbytet mellan kollegor är viktigt. 

Vi drivs av våra värdeord Engagemang, Entreprenörskap och Etik. Det speglar allt vi gör, både hur vi bemöter varandra, hjälper varandra och hur vi bemöter våra kunder och leverantörer. Vi har ett modernt ledarskap och jobbar aktivt med självledarskap. Hos oss finns massor med energi!

Du som har ett stort eget driv och förmågan att tackla förändring trivs förmodligen allra bäst här hos oss. I ett hus fullt av många olika kompetenser och personligheter står världen nämligen aldrig stilla. Det gör också att vi som jobbar här har stora möjligheter att påverka, utvecklas och lära av varandra. 

Vill du bli en av oss?

Vi letar ständigt efter nya talanger!

Är du intresserad av att bli en i vårt energirika team på Collector? Varmt välkommen att skicka in en ansökan innehållande CV, en kort presentation om dig själv samt beskriv varför just du skulle vilja jobba med oss!

Alla jobb

Lilla Bommens Torg 11
411 04 Göteborg Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida

Helsingfors

Porkkalankatu 20
00180 Helsingfors Vägbeskrivning info@collectorbank.fi 09 3158 9900 Se sida

Stockholm

Birger Jarlsgatan 12
114 34 Stockholm Vägbeskrivning info@collectorbank.se 010-161 00 00 Se sida